Wie is Sirius Trailers – producent van aanhangwagens

Het bedrijf Sirius Trailers BV is ontstaan uit vier generaties ervaring in de ontwikkeling en productie van paardentrailers en aanhangwagens in de ruimste zin van het woord.
Het Sirius ontwikkelteam heeft ruim 30 jaar ervaring in de trailerbranche.
Dit team heeft een nieuw trailerconcept bedacht, revolutionair in ruimte, design, gebruiksgemak en veiligheid: dé perfecte transportoplossing voor al uw goederen. Niet voor niets dragen de trailers de slogan “the next generation”.

Het resultaat is een lijn gesloten aanhangwagens die niet te vergelijken is met andere gesloten aanhangwagens die vandaag op de markt zijn.
Alle Sirius gesloten aanhangwagens worden in Nederland door onze professionele montageteams in elkaar gezet.

Iedere aanhangwagen van Sirius wordt door onze montage teams met zorg samengesteld. Iedere aanhangwagen van Sirius heeft een zogenaamd ventilerend chassis waardoor het rotten van de houten zijwanden tot het verleden behoort.
Een trailer van Sirius is herkenbaar aan zijn deur/klep combinatie. Door deze deur/klep combinatie is uw gesloten aanhangwagen multi-inzetbaar. Door het robuuste achterkader is de aanhangwagen extra sterk waardoor een lange levensduur gegarandeerd is!
Ruimte, veiligheid, veelzijdigheid, gebruikersgemak en design zijn kenmerkend voor onze producten.

Sirius Trailers BV
Hatertseweg 1a, NL-6581 KD Malden
The Netherlands 
T +31 8 5876 8763
M + 31 6 2999 2983
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Connect with us